• Gratis verzending vanaf €50,-

december, 2019

15decalldayHigh tea bij Het Zuyderblad

Lees meer

Evenement details

Originele Engelse High Tea met rondleiding door de theetuin


Deze middag kunt u genieten van een heerlijke originele Engelse high tea. Deze high tea bestaat geheel uit huisgemaakte lekkernijen, hartig en natúurlijk ook zoet.
Maar u bent niet voor niks op de theeplantage. Naast alle lekkere dingen op uw bord, kunt u ook genieten van bijzondere theeën in uw kopje. Het Zuyderblad heeft een fijne selectie van hoogwaardige pure, losse theeën uit de hele wereld, direct geïmporteerd van de plantages zelf. Geniet van de thee èn de verhalen die de theeën met zich meebrengen.

Bij droog weer kunt u na de high tea aansluiten voor een rondleiding door één van de theetuinen van Nederlands eerste theeplantage. Lekker in de buitenlucht kennis maken met de ‘Camelia Sinensis’, oftewel de theeplant en ontdekken waar al die heerlijke geuren en smaken vandaan komen.

 

Helaas is het nog niet mogelijk, gelet op de nu nog beperkte oogst van de plantage, om ook onze eigen Zuyderblad-thee aan te bieden bij proeverijen en andere activiteiten. Bent u nieuwsgierig? Ga hem proeven bij restaurant de Karpendonske Hoeve in Eindhoven!

Zondag 15 december

• van 14.00 tot 16.30

29,95 p.p


Geef je op via info@hetzuyderblad.nl of laat het ons weten via het contactformulier.

Tijd

Hele dag (Zondag)

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.
X