• Gratis verzending vanaf €50,-

maart, 2020

08mar14:0016:30Theeproeverij met rondleiding door de theetuin

Lees meer

Evenement details

Zondag 8 maart • 14.00 – 16.30 uur • € 29,95


Geïnteresseerd in thee en benieuwd naar de wereld achter dit bekende drankje? Sluit dan aan bij deze leuke en lekkere activiteit!
Als eerste maken we een rondje door één van de theetuinen. Lekker in de 
buitenlucht kennis maken met de ‘Camelia Sinensis’, oftewel de theeplant. Van deze bijzondere struik komen namelijk al die heerlijke smaken en aroma’s vandaan.

Na de rondleiding nemen we plaats in de theesalon voor de proeverij. Daarbij gaan we ontdekken wat het mooie product pure thee voor ons in petto heeft. We duiken in verhalen en de bijzondere culturen waar ze uit voortkomen maar het belangrijkste is natuurlijk het proeven zelf!  Welke theeklassen zijn er, waar komen ze vandaag en hoe smaken ze.
En.. bij goede thee horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Thee is het perfecte drankje om te combineren met eten en dat gaan we dan ook samen ontdekken!

Helaas is het nog niet mogelijk, gelet op de nu nog beperkte oogst van de plantage, om ook onze eigen Zuyderblad-thee aan te bieden bij proeverijen en andere activiteiten. Bent u nieuwsgierig? Ga hem proeven bij restaurant de Karpendonske Hoeve in Eindhoven!

Geef u op via info@hetzuyderblad.nl of laat het ons weten via het contactformulier.

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:30

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.
X