• Gratis verzending vanaf €50,-

juli, 2019

29julalldayUitgelichtStart van Het Zuyderblad- abonnement

Lees meer

Evenement details


Wat dacht je er van om samen met mij een half jaar op reis te gaan door de wereld van de thee? Daar hoef je niks anders voor te doen dan lekker te gaan zitten, even tijd voor je zelf te nemen en vooral: genieten!

Iedere maand ontvang je van mij een hoge kwaliteit pure thee om te drinken, informatie over deze thee, zetwijze en tips om de thee te combineren met lekkere hapjes. Maar dat is nog niet alles! Bij elke bestelling hoort ook een mooi stukje theeservies. Elke maand is de teaware aangepast aan het seizoen, de thee die je drinkt of om je kunde van het theezetten en het genieten van de thee te verbeteren.

29 juli (op mijn verjaardag!) starten we met het abonnement dat loopt tot en met december. Aan het einde van onze reis weet je wat je lekker vindt omdat je een mooie selectie van verschillende theeklasses hebt geprobeerd en kun je door blijven gaan met het ontdekken van de theewereld met de teaware die je ontvangen hebt.

Daarnaast krijgen abonnees 10% korting op activiteiten bij Het Zuyderblad.

In dit abonnement zit niet de thee van het Zuyderblad zelf. De oogst is hier voor helaas nog te beperkt. U ontvangt pure en losse theeën van over heel de wereld, direct bij boeren zelf uit de landen van oorsprong.

Kosten voor het abonnement zijn 35,- per maand. Iedere maand ontvangt je dan een nieuw pakketje thuis.

Heb je nog vragen of wil je je inschrijven? Stuur mij een berichtje: info@hetzuyderblad.nl


Voor vragen en aanmelden: info@hetzuyderblad.nl of neem contact op via het contactformulier

Tijd

Hele dag (Maandag)

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.
X