• Gratis verzending vanaf €50,-

augustus, 2024

24augallday25Tweedaagse zwarte thee training | VOLZET

Lees meer

Evenement details

Zaterdag 24 èn zondag 25 augustus  • 8.30 – 17.00 uur 


Heb je een meer dan gemiddelde interesse in thee en ben je nieuwsgierig naar alle in’s & outs hoe die prachtige verse groene blaadjes omgetoverd worden in een heerlijke zwarte thee? Dan is deze tweedaagse echt iets voor jou. Tijdens de training dompel je jezelf helemaal onder in de wereld van zwarte thee leer je alle kneepjes van het vak .

De training bestaat uit verschillende onderdelen:
• Theorie; we beginnen vooraan, de historie, het ontstaan van zwarte thee en behandelen uitgebreid de stappen binnen het productieproces.
• Proeven; om te begrijpen wat zwarte thee is en wat het precies is dat je proeft gaan we op ontdekkingstocht langs theeën uit landen van oorsprong; wat maakt deze theeën nu zo uniek en we gaan ze vergelijken met theeën uit nieuwe thee producerende gebieden. Verschillende, overeenkomsten en waarom smaken ze zoals ze smaken.

Maar het leukste onderdeel is natuurlijk om die kennis in de praktijk te brengen en je eigen batch zwarte thee te maken. Je gaat op dag één zelf thee plukken en alle stappen die daarop volgen zelf uitvoeren uiteraard steeds door ons bijgestaan om te zorgen dat je op dag twee naar huis gaat met een heerlijk eigen gemaakte batch zwarte thee. 

Praktische informatie:
– Beide dagen starten we om 9.00 uur en eindigen tussen 16.00 en 17.00 uur
– Lunch is inbegrepen
– Voorkennis is niet nodig, wel een flinke portie enthousiasme en nieuwsgierigheid
– Prijs is € 400,- p.p.
– Overnachting zit niet bij de prijs inbegrepen, er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de buurt met een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Meer info?  info@hetzuyderblad.nl


Geef u op via info@hetzuyderblad.nl of laat het ons weten via het contactformulier.

Tijd

augustus 24 (Zaterdag) - 25 (Zondag)

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.
X