• Gratis verzending vanaf €50,-

juni, 2022

11junalldayUitgelichtWorkshop: Post Gefermenteerde Thee

Lees meer

Evenement details

Ontdek en ervaar deze bijzondere theeklasse


Post gefermenteerde thee, ook vaak Pu Ehr genoemd, is een thee met veel diepte. Deze thee begint als een gewone groene thee en wordt door middel van een gecontroleerd proces (denk aan temperatuur, luchtvochtigheid) in staat gesteld om verder te rijpen, fermenteren. Bijzonder aan deze thee is dat hoe langer hij bewaard blijft, hoe milder hij wordt.

Een thee voor de liefhebber en de nieuwsgierige theedrinker. Laat je meenemen in de wereld van deze bijzondere theeklasse door Anja Schukkink. Anja is theesommelier en voormalig kampioene theesommelier! Al sinds jaar en dag reist ze de wereld rond en bezoekt ze theelanden. Achter elke theesoort schuilt een verhaal en zij weet als geen ander die verhalen tot ons te brengen.

Tijdens deze workshop gaan we ontdekken welke geheimen de Post Gefermenteerde thee in zich draagt. Wat is het, waar komt het vandaan en hoe wordt het gemaakt. Maar het allerbelangrijkste… Hoe ruikt hij en hoe smaakt hij? Wil je begrijpen wat een thee herbergt móet je er zelf mee aan de slag gaan, en dat is dan ook precies wat we tijdens deze workshop gaan doen. Sluit aan en dompel je onder is de bijzondere wereld van de Pu Ehr!

Wil je meer weten over Anja? Neem eens een kijkje op haar website: https://www.teainmotion.nl


Zaterdag 11 juni

• van 13.30 tot 16.30

37,50 p.p


Geef je op via info@hetzuyderblad.nl of laat het ons weten via het contactformulier.

Tijd

Hele dag (Zaterdag)

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.
X