• Gratis verzending vanaf €50,-

Programma 2020

Het theeseizoen start in Nederland in april en eindigt in september. Gedurende die periode werken wij uiteraard hard aan onze kwaliteitsthee, maar er blijft ook nog voldoende tijd over voor andere leuke dingen!

I.v.m. met de huidige corona-maatregelen hanteren we een aangepast programma. Op dit moment zijn er daarom twee evenementen waar u bij aan kunt sluiten. Een proeverij met rondleiding (deze activiteit is ook privé te boeken vanaf 4 personen) en de traditionele Engelse high tea.
Wilt u deelnemen aan één van deze activiteiten? Stuur ons een mail om u aan te melden.

Proeverij met rondleiding

Voordat we thee gaan proeven, krijgt u eerst een rondleiding door één onze theetuinen. Lekker in de buitenlucht kennis maken met de ‘Camelia Sinensis’, oftewel de theeplant. Daar komen immers al die heerlijke smaken vandaan. 

Na de rondleiding neemt u plaats in de theesalon voor de proeverij. Daarbij leert u wat thee precies is en welke culturen er zijn. U proeft verschillende theeklassen in combinatie met lekkere hapjes en ook gaat u er zelf mee aan de slag: hoe zet ik het perfecte kopje thee!
Deze activiteit is ook privé te boeken vanaf 4 personen.

Thee kopen

Regelmatig importeer ik heerlijke theeën van mijn collega boeren van over heel de wereld. Deze theeën tref je uiteraard in de webshop maar op vrijdag van 10.00 uur - 16.00 uur kun je ook bij me langskomen om te ruiken en snuffelen tussen deze heerlijke theeën, theeservies, cadeautjes en cadeaubonen.

Helaas is het nog niet mogelijk, gelet op de nu nog beperkte oogst van de plantage, om ook onze eigen Zuyderblad-thee te kopen. Ben je nieuwsgierig? Ga hem proeven bij restaurant de Karpendonske Hoeve in Eindhoven!

november 2020

08nov14:0016:30Theeproeverij met rondleiding door de theetuin ~ VOLZET

29novalldayTea Amo

december 2020

13decalldayHigh tea Kerstspecial

30dec14:0016:30Theeproeverij met rondleiding door de theetuin

november 2020

08nov14:0016:30Theeproeverij met rondleiding door de theetuin ~ VOLZET

29novalldayTea Amo

december 2020

13decalldayHigh tea Kerstspecial

30dec14:0016:30Theeproeverij met rondleiding door de theetuin

X