• Gratis verzending vanaf €50,-

Programma 2020

Het theeseizoen start in Nederland in april en eindigt in september. Gedurende die periode werken wij uiteraard hard aan onze kwaliteitsthee, maar er blijft ook nog voldoende tijd over voor andere leuke dingen!

HELAAS VERLOOPT DIT JAAR ANDERS DAN ANDERS. ALLE ACTIVITEITEN ZIJN, I.V.M. DE HUIDIGE CORONA-MAATREGELEN, VOOR DE REST VAN HET JAAR GECANCELD. 
IN 2021 HOPEN WE WEER MET EEN MOOI EN GEVARIEERD PROGRAMMA VERDER TE GAAN!

Proeverij met rondleiding

Voordat we thee gaan proeven, krijgt u eerst een rondleiding door één onze theetuinen. Lekker in de buitenlucht kennis maken met de ‘Camelia Sinensis’, oftewel de theeplant. Daar komen immers al die heerlijke smaken vandaan. 

Na de rondleiding neemt u plaats in de theesalon voor de proeverij. Daarbij leert u wat thee precies is en welke culturen er zijn. U proeft verschillende theeklassen in combinatie met lekkere hapjes en ook gaat u er zelf mee aan de slag: hoe zet ik het perfecte kopje thee!
Deze activiteit is ook privé te boeken vanaf 4 personen.

Thee kopen

Regelmatig importeer ik heerlijke theeën van mijn collega boeren van over heel de wereld. Deze theeën tref je uiteraard in de webshop maar op vrijdag van 10.00 uur - 16.00 uur kun je ook bij me langskomen om te ruiken en snuffelen tussen deze heerlijke theeën, theeservies, cadeautjes en cadeaubonen.

Helaas is het nog niet mogelijk, gelet op de nu nog beperkte oogst van de plantage, om ook onze eigen Zuyderblad-thee te kopen. Ben je nieuwsgierig? Ga hem proeven bij restaurant de Karpendonske Hoeve in Eindhoven!

december 2020

19decallday20High Tea in the box Kerst special

december 2020

19decallday20High Tea in the box Kerst special

X