fbpx
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Programma 2019

Het theeseizoen start in Nederland in april en eindigt in september. Gedurende die periode werken wij uiteraard hard aan onze kwaliteitsthee, maar er blijft ook nog voldoende tijd over voor andere leuke dingen!

Iedere maand organiseren we verschillende activiteiten. Proeverijen, rondleidingen, tea and foodparings, lezingen en workshops waarbij u bijvoorbeeld zelf aan de slag kunt met melangeren. Kijk voor het volledige aanbod in de kalender hieronder. Wilt u deelnemen aan 1 van onze activiteiten? Stuur ons een mail om u aan te melden.

Proeverij met rondleiding

Voordat we thee gaan proeven, krijgt u eerst een rondleiding door één onze theetuinen. Lekker in de buitenlucht kennis maken met de ‘Camelia Sinensis’, oftewel de theeplant. Daar komen immers al die heerlijke smaken vandaan. 

Na de rondleiding neemt u plaats in de theesalon voor de proeverij. Daarbij leert u wat thee precies is en welke culturen er zijn. U proeft verschillende theeklassen in combinatie met lekkere hapjes en ook gaat u er zelf mee aan de slag: hoe zet ik het perfecte kopje thee!
Deze activiteit is ook privé te boeken vanaf 4 personen.

Thee kopen

Regelmatig importeer ik heerlijke theeën van mijn collega boeren van over heel de wereld. Vanaf mei is op woensdag en vrijdag van 10.00 uur - 16.00 uur de plantage open waarbij u niet alleen deze heerlijke theeën kunt kopen maar ook allerlei mooi en fijn theeservies, cadeautjes en cadeaubonen.  

Helaas is het nog niet mogelijk, gelet op de nu nog beperkte oogst van de plantage, om ook onze eigen Zuyderblad-thee te kopen. Bent u nieuwsgierig? Ga hem proeven bij restaurant de Karpendonske Hoeve in Eindhoven!

december 2019

15decalldayHigh tea bij Het Zuyderblad

december 2019

15decalldayHigh tea bij Het Zuyderblad

X