• Gratis verzending vanaf €50,-

Programma 2021

Het theeseizoen start in Nederland in april en eindigt in september. Gedurende die periode werken wij uiteraard hard aan onze kwaliteitsthee, maar er blijft ook nog voldoende tijd over voor andere leuke dingen!

Iedere maand organiseren we diverse activiteiten. Proeverijen, rondleidingen, workshops etc. Kijk voor het volledige aanbod hier onder.
Wilt u deelnemen aan één van de activiteiten? Stuur ons een mail om u aan te melden.  

Proeverij met rondleiding

Voordat we thee gaan proeven, krijgt u eerst een rondleiding door één onze theetuinen. Lekker in de buitenlucht kennis maken met de ‘Camelia Sinensis’, oftewel de theeplant. Daar komen immers al die heerlijke smaken vandaan. 

Na de rondleiding neemt u plaats in de theesalon voor de proeverij. Daarbij leert u wat thee precies is en welke culturen er zijn. U proeft verschillende theeklassen in combinatie met lekkere hapjes en ook gaat u er zelf mee aan de slag: hoe zet ik het perfecte kopje thee!
Deze activiteit is ook privé te boeken vanaf 4 personen.

Thee kopen

Regelmatig importeer ik heerlijke verse theeën van collega boeren van over heel de wereld. In de webshop treft u deze theeën en allerhande thee-accessoires (teaware) aan dat het drinken van een kopje thee nog aangenamer maakt! 

Tevens is 2020 het eerste jaar dat u mijn oogst zelf kunt proeven! In beperkte hoeveelheden kunt u genieten van een pure groene of zwarte thee. Daarnaast is er voor de liefhebbers ook een lekkere zachte melange met eigen aardbeitjes en speciaal voor de feestmaand een heerlijke Winterthee met o.a. warme kruiden als kaneel en anijs.

Er vinden geen evenementen plaats binnen deze tijd

Er vinden geen evenementen plaats binnen deze tijd

X