• Gratis verzending vanaf €50,-

Shop

Theeplantage Het Zuyderblad is een plek waar kennis, cultuur en geschiedenis verzameld en vooral ook gedeeld worden. In onze webshop vindt u daarom een selectie aan hoogwaardige pure en losse theeën uit de hele wereld. Direct geïmporteerd van de plantages zelf. In iedere theeklasse (met uitzondering van de gele thee) heeft u de keuze uit een kwalitatief hoge thee. Door ons zelf geproefd, dus we weten hoe lekker dat ze zijn!

In de webshop vindt u verder allerhande diverse thee-accessoires (teaware) waarmee u het drinken van een kopje thee nog aangenamer maakt. 
Tevens is 2020 het eerste jaar dat u de oogst van de plantage zelf kunt proeven!  In beperkte hoeveelheden kunt u genieten van een pure groene of zwarte thee. Daarnaast is er voor de liefhebbers ook een lekker zachte melange met eigen aardbeitjes te vinden en speciaal voor de feestmaand een heerlijke Winterthee met o.a. warme kruiden als kaneel en anijs. 

// WEBSHOP GESLOTEN //
I.v.m. mijn vakantie is de webshop gesloten t/m 6 oktober. Plaatst u nu een bestelling dan zal deze vanaf de 6e verstuurd worden. 
X